Kasvomaski FFP2 venttiilillä 20kpl/pkt yksittäin pakattuja

34,90 sis. alv24%

Käyttöohje:

Aseta suojain suun ja nenän peitoksi, metallinen nenätuki ylöspäin. Vedä kiinnityslenkit pään taakse ja purista yläreuna tiiviisti nenän pintaan. Kokeile tiiviys puhaltamalla ja jos maski vuotaa puhaltaessa, korjaa vuotokohdat tiiviiksi. Hengityssuojain täytyy pukea mahdollisimman tiiviisti kasvoille, jotta en vaikutusteho on parhain mahdollinen.

Maski on kertakäyttöinen.

  • FFP2-venttiilillinen hengityssuojain on “flat” -suojain, joka mahtuu pieneen tilaan esimerkiksi taskuun tai laukkuun. Hengityssuojain istuu mukavasti kasvoille ja muotoiltavan nenäkappaleen avulla hengityssuojaimen saa aseteltua tiiviisti kasvoille. Venttiilillä varustettu hengityssuojain vähentää epämukavuutta, sekä poistaa kosteutta ja lämmintä ilmaa hengityssuojaimen sisältä. FFP2 hengityssuojaimet ovat toiseksi korkeinta suojaustasoa ja suodattavat vähintään 94% ilman epäpuhtauksista. FFP2-suojaustaso suojaa kiinteiltä ja nestemäisiltä hiukkasilta.

Tuotteidemme toimitusaika 1-3 työpäivää. Toimitusmaksut riippuvat tuotteen koosta ja toimitustavasta. Tuotteet toimitettaan pääsääntöisesti Postin kotiinkuljetuksella.

Tuotetunnus (SKU): FFP220

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin