Paineilmaverkoston asennus

Paineilmaverkoston asennuspalveluista meillä on yli 20 vuoden kokemus! Joten luota siihen, että kerrot tarpeesi ja me suunnittelemme ja toteutamme verkoston asennuksen “avaimet käteen”-periaatteella.

Mietityttääkö paineilman määrä ja riittävyys?

Meidän valikoimasta löytyy laadukkaat Aignep:n paineilmaverkoston osat, niin liittimet, kaapparit, palloventtiilit, letkut kuin eloksoidut alumiiniputket. Ja toki valikoimista löytyy tarpeisiisi sopiva kompressori. Unohtamatta aina uuden paineilmaverkoston alkupäähän suositeltavia paineilmakuivainta ja linjasuodattimia. Nämä yhdessä varmistavat sen että putkistoon pääsee puhdasta ja kuivaa paineilmaa. Kosteus putkistossa aiheuttaa korroosiota ja kuluttaa pitkässä juoksussa putken pintaa. Pinnasta alkaa kulumisen seurauksena irtoamaan hiukkasia jotka kulkeutuvat käyttöpisteelle aiheuttaen tihenevää huoltotarvetta ja pahimmassa tapauksessa saattaa rikkoa verkoston päässä olevan laitteen. Mikäli laitteistoon tulee vikatilanne ja syntyy öljyvuoto, niin linjasuodattimet suojaavat putkistoa öljypartikkeleilta, näin välttyy putkiston puhdistus operaatiolta.

Paineilmaverkosto kevyestä alumiinista

Eloksoidut alumiiniputket ovat syrjäyttäneet sinkityt metalliputket verkostossa, keveytensä ja pienemmän ilmanvastuksen ansiosta. Tämän vuoksi käytettävä putki on myös pienempi halkaisijaltaan, kuin vastaava teräsputki. Paineilman tarpeen mukaan putkia saa aina 25mm, 158mm halkaisijaan asti.

Kestävä paineilmaverkosto

Jatkoliittimet, eri asteiset kulmaliittimet, s-mutkat, alastuloliittimet sekä sulkuventtiilit ovat pinnoitettua messinkisiä, joten ne ovat tiiviitä ja pitkäikäisiä sekä erittäin vahvoja. Viimeistelyssä käytämme laadukkaita turvapikaliittimiä ja tarvittaessa kestäviä letkuja sekä niveltävällä seinätelineellä olevaa kelattavaa letkukelaa. Näin ei letku jää pyörimään työskentelytilan lattialle vaan aina käytön jälkeen palautuu säilytykseen.
Putkiston voi asentaa kaikille pinnoille, niin seinään, kattoon ja joissakin tapauksissa jopa sähkö arinaan. Me huolehdimme siitä, että putkisto on kiinnitetty kestävästi ja turvallisesti eli oikein.

Kerro tarpeesi niin me suunnittelemme ja asennamme juuri sinulle sopivan verkoston!

Vuosien saatossa saadun palautteen perusteella palvelumme on paineilma markkinoiden parasta! Panostamme jatkossakin siihen, että meidät tavoittaa nopeasti ja tulemme paikalle tarvittaessa heti kun se on mahdollista. Kokemusta paineilman parista meillä löytyy yli 20 vuoden ajalta ja henkilökuntamme kouluttautuu jatkuvalla syötöllä yhteistyössä meidän eurooppalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Uusimmat kuulumiset ja informatiivisia videoita sosiaalisessa mediassa

Tutustu myös meidän Youtube-kanavaan mistä löydät informatiivisia videoita paineilman saralta. Kompressori-esittelyitä, vertailuja, teknisiä vinkkejä ja pieniä huoltovinkkejä. Seuraa meitä myös Facebookissa niin saat ensimmäisten joukossa uusimmat uutiset ja tarjoukset!

Yhteydenotto ei sido teitä mihinkään. Soita: +358(0)10 583 4521

Tilaa paineilmaverkoston asennus

[contact-form-7 id=”1313″]