Typpigeneraattori

Typpigeneraattori, tasaiseen ja varmaan typen tuottoon!

Typpigeneraattori on ehdoton valinta, kun tarvitset tasalaatuista typpeä pidempi aikaisesti. Generaattori vapauttaa aikaa typpipullojen tilaamisesta ja vaihtamisesta sekä maksaa investoinnin laitteeseen nopeasti takaisin. Näin sinulle jää aikaa keskittyä siihen missä olet ammattilainen. Kompressorikauppa.fi:n valikoimasta laadukkaat ja kestävät typpigeneraattorit Omega Air:n N-GEN- (PSA-Tekniikka) ja NM-Gen (Membraani-tekniikka) sarjat sekä sähkötön ja näin todella hiljainen CMC Instrumentsin NMG-Sarja (Membraani).

Konsultoimme oikeanlaisen typpigeneraattorin sekä oheislaitteiden kuten kompressorin, jäähdytyskuivaimen, aktiivihiilitornin, sensoreiden ja suodattimien valintaa. Tarvitsemme tiedon typen käyttötarkoituksesta sekä tarvittavasta puhtausasteesta ja virtauksen määrästä. Näin voimme varmistaa kustannustehokkaan ja toimivan järjestelmän vuosiksi käyttöösi.

Typpigeneraattorin huolto/varaosat

Halutessasi saat meiltä huoltosopimuksen typpigeneraattorille. PSA-Tekniikkaa käyttävälle typpigeneraattorille suoritetaan kerran vuodessa pieni huolto ja yleistarkastus, sekä 6 vuoden vuoden välein isompi huolto. Membraani-tekniikkaa käyttävälle typpigeneraattorille huolto suoritetaan 5-9 vuoden päästä laitteen käyttöönotosta, tällöin vaihdetaan membraanipakka. Laitamme generaattorisi järjestelmäämme ja otamme yhteyttä aina kun huolto alkaa olla ajankohtainen ja sovimme tarkemman huoltoajankohdan teille sopivalle hetkelle. Synkronoitu huoltotauko vähentää katkoksia toiminnassasi. Näin sinulla on yksi asia vähemmän muistilistalla ja laitteiden kunto ja toimintavarmuus on varmistettu.  Varaosia on meiltä ostamiisi typpigeneraattoreihin saatavilla valikoimastamme.

Verkosto typen kuljettamiseen käyttöpisteelle

Typpigeneraattorin äänentaso ei ole yleensä kovin korkea desibeleissä, mutta äänitaajuus on monen korvalle hieman ärsyttävä. Näin typpigeneraattori sijoitetaan monesti työskentelytilan välittömään läheisyyteen ja typpi tuodaan käyttöpisteille verkostolla. Poikkeuksena sähkötön CMC Instrumentsin valmistama NGM-sarja, nämä generaattorit ovat niin hiljaisia, että ne voi sijoittaa työskentelytilaan. Lyhyet matkat voi tehdä jopa pneumatiikkaletkulla ja pidemmille matkoille suosittelemme alumiinista, teräksestä tai ruostumattomasta teräksestä valmistettuja verkostoja joko pisto tai puristusliittimillä. Hajuton ja mauton typpi syrjäyttää hapen hengitysilmasta ja näin saattaa pienikin vuoto verkostossa olla hengenvaarallinen.

Jotta voimme tarjota teille sopivaa järjestelmää typen tuottamista varten alla on pieni Check-lista informaatiosta mitä tarvitsemme.

Check-lista konsultaatiota varten:

  • Olemassa olevat paineilmalaitteet (kompressori (kuva tyyppikilvestä), jäähdytyskuivain, suodattimet)
  • Tarvittavan typen puhtaus %
  • Tarvittavan typen virtaus l/min tai l/h
  • Typen käyttötarkoitus ja arvio tulevista käyttötunneista esim. vuorokausi tai viikko tunnit
  • Mahdolliselle verkostolle, kiinteistön pohjakuvaan suuntaa antava piirretty suunnitelma typpigeneraattorille sekä käyttöpisteille

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä mikä typpigeneraattori sopii käyttötarkoitukseesi parhaiten!