Paineensäätimet

Paineensäätimet ovat osalle paineilmaverkostoon liitetyille laitteille tärkeä valinta. Paineilmalla toimiva laite ei välttämättä kestä verkostoon asetettua painetta, esim. 7bar. paineensäätimillä voit asettaa paineen joko yksittäiselle laitteelle tai oikein sijoitettuna paineilmaverkostoon, usealle laitteelle sopivaksi. Tilat missä paineilmaa käyttää useat laitteet voi paineilmaverkoston paine olla esim. 7bar ja tarvittava paine osalle käytettävistä laitteista 5bar. Paineensäätimet ovat ratkaisu, kun haluat ottaa optimaalisen hyödyn irti paineilmaverkostostasi.

Aignep:n laadukkaat ja kestävät paineensäätimet ovat oiva valinta paineensäätämiseen. Valikoimamme paineensäätimet ovat joko 1/4″ tai 1/2″ sisäkierteellä. Tarvittaessa voit tilata meiltä myös sopivat nipat paineensäätimien liittämiseen verkostoosi.

Valikoimamme paineensäätimissä voit vaihtaa mittarin puolen eli paineen kulkusuunnan helposti ja näin säätimen tukeva kiinnitys on helppoa.

Optimoidaksesi paineilmalla käyvien työkalujen toimintavarmuuden myös öljystin on syytä lisätä paineilmaverkostoon.

Kompressorikaupasta kaikki tarvitsemasi osat kestävään, pitävään sekä laadukkaaseen paineilmaverkostoon!

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Youtubessa niin saat ensimmäisten joukossa uusimmat tarjoukset, sekä lyhyitä informatiivisiä videoita paineilman saralta.