Liittimet, nipat

Paineilmaliitin ja sopiva nippa voi ratkaista ongelman kun suunnittelet, rakennat tai muokkaat paineilmaverkostoasi. Paineilmaliittimet ja nipat ovat tärkeä osa paineilman kanssa työskentelyssä, esimerkiksi suodattimien, kuivaimien, vedenerottimien ja muiden mahdollisten liitoksien korkealaatuiseen tekemiseen. Lisäosan liittäminen onnistuu jo olemassa olevaan järjestelmään tai vasta suunnitteilla olevaan järjestelmän tarpeidesi mukaan laadukkailla paineilmaliittimillä.

Onpa liitoksen tarve sitten putken jatkaminen, liitoksen suurentaminen/pienentäminen, liitoksen tulppaaminen tai monistaminen, apu löytyy Kompressorikaupasta.

Kauttamme pitävät liitokset tai korkealaatuiset liittimet kaikkeen paineilmatarpeeseen. Valikoimastamme löytyy liittimiä 1/8″, 3/8″, ¼”, 1/2″, 3/4″, 1″ mitoituksilla. Valikoimamme kattaa kaksoisnipat, supistusnipat niin ulko- kuin sisäpuolisellakin kierteellä, muhvit, jakopukit sekä tulpat suoralla- ja kartiokierteellä. Tarvitessasi korkealaatuisia T- tai kulmayhdettä, letkukaroja tai hanoja on Kompressorikauppa oikea asiointipaikka, kun haluat tehdä itse. Näiden lisäksi valikoimassamme on erilaisia pikaliittimiä, sekä nailon pneumatiikka letkuja sekä painotyyppisiä pistoliittimiä.

Laadukas paineilmaliitin on itsessään jo pitävä verkoston osa. Mikäli paineilmaputkisto saa osakseen esim. kiinteistöstä peräisin olevaa tärinää niin ajan kanssa putkistoon ilmaantuu vuotoja. Kierretiivisteliima ja kierreteippi tiivistävät liitokset pitäviksi ja parantavat paineilmaverkoston pitävyyttä. Ehdottomasti jokaisen paineilman kanssa työskentelevän vakiovarusteet

Suunnittelu ja rakentaminen

Meillä on 20 vuoden kokemus paineilmaverkostojen suunnittelusta ja rakentamisesta. Kokemuksen mukana tuomalla varmuudella, uskallamme sanoa, olevamme Suomen parhaimpia toteuttajia silloin kun työnjäljen pitää olla priimaa ja “sinnepäin” tehty työnjälki ei riitä. Asentajamme ovat monessa liemessä keitettyjä ammattilaisia ja omaavat erinomaisen ongelmanratkaisukyvyn. Näin ollen, oli kyse kompressorin huollosta, paineilmaputkiston rakentamisesta tai paineilmaverkoston vuotokartoituksesta, asentajamme ratkaisevat vastaan tulevat yllätykset ja viimeistelevät työnsä mahdollisimman pienellä viivästyksellä. He ovat  tehneet paineilmaverkostoja kaikenkokoisiin tiloihin. Pienempinä tiloina esim. autokorjaamot, maalaamot, pesulat. Isompina tiloina esim. tehtaat, tehdashallit ja varastot. Lisätietoja paineilmaverkostojen suunnittelusta ja asentamisesta saat klikkaamalla Uudenmaan Painehuollon sivuille.