Diesel Kompressori

Diesel kompressori – Rotair

Rotair:n suunnitteleman laadukkaan pneumaattisen ohjausjärjestelmän ansiosta moottorin kierrosluvut säätyvät automaattisesti sisään tulevan ilman mukaan. Tämä luotettava innovaatio säästää polttoainetta verrattuna muiden valmistajien diesel kompressoreihin. Kaksivaiheinen ilmansuodatin varmistaa hyvälaatuisen ilman pääsyn ruuvielementille ja nostaa jo heti lähdössä uloslähtevän paineilman laatua. Kompressorin ilma- sekä öljynsuodattimet ovat erilliset moottorin suodattimista ja ne on mitoitettu yläkanttiin ulostulevan paineilman puhtauden ja laadun varmistamiseksi. Kompressorilla ja moottorilla yhdistetty jäähdytin joka mahdollistaa kompressoriöljyn sekä moottorin nestejäähdytyksen. Jälkijäähdytin on saatavilla lisävarusteena, tämän ansiosta diesel kompressori sopii erinomaisestui mm. hiekkapuhallukseen.

Diesel kompressorien päästöluokka on EU standardien mukainen STAGE V. Näin ollen vaunun päästöt ovat uusiempien säädösten mukaiset. Polttoaineena vaunukompressorimme käyttävät dieseliä poislukien Rotair VRK FIBRA joka on bensiinillä toimiva vaunukompressori.

Rotair kompressori valmistajana

Rotair on perustettu jo vuonna 1946 toisen maailman sodan jälkimainingeissa. Mario Musso alkoi rakentaa tarpeeseen laitteita osittain tuhoutuneiden lentokoneiden osista. Näin syntyi mm. moottorisoituja vinssejä, sylintereitä ja mäntiä. Kehitystyössään Musso onnistui loistavasti, tuloksena oli mm. betonimyllyn moottori joka käytti vain 2 litraa polttoainetta 8 tunnin käytön aikana. Vuonna 1960 ensimmäiset mäntäkompressorit lähtivät tuotantoon ja alkoi Rotair:n kansainvälistyminen. Vuonna 1982 Rotair patentoi ensimmäisen ruuvielementin ja avasi viennin samalla Euroopan ulkopuolelle. Yritys kasvoi tasaisesti aina vuoteen 2012 asti jolloin Rotair siirtyi osaksi kansainvälistä ELGI Group:a. Näin kaksi kansainvälistä paineilma-alan yritystä yhdistivät voimansa ja ovat jatkaneet laitteiden kehitystyötä paineilman parissa. Vuosikymmenten kasvu kansainvälisillä markkinoilla on rakentanut Rotairille tunnettavuutta luotettavana, kustannustehokkaana ja ennen kaikkea laadukkaana brändinä diesel kompressoreiden kehittäjänä ja valmistajana.

Kysy tarjous!

Kompressorikauppa auttaa tarvittaessa oikeanlaisen diesel kompressorin valinnassa. Mikäli sinulla herää kysymyksiä paineilman saralta muutenkin niin älä epäröi ottaa yhteyttä!

Kysy tarjous teille sopivasta diesel kompressorista!

Diesel kompressori – Vuokraus

Kompressorikaupasta on mahdollista vuokrata diesel kompressori hetkelliseen tai pidempiaikaiseen käyttöön. Vuokraamalla et sido pääomaa kiinni pitkäikäiseen investointiin ja vältyt myös piilokustannuksilta kuten huoltokuluilta. Kompressorit ovat noudettavissa Vantaan Variston toimipisteeltämme tai kuljetamme ne käyttövalmiina sovittuun osoitteeseen. Saatavilla eripituisia paineilmaletkuja. Vuokraus valikoimassa Rotair MDVN 53 EvoS sekä bensa käyttöinen Rotair VRK FIBRA mallit. Tutustu myös muihin vuokrattaviin kompressoreihin.

Kompressorikauppa palvelee paineilman parissa

Mikäli olet suunnittelemassa investointeja tai kaipaat huoltoa, päivitystä tai muutoksia olemassa olevaan järjestelmään paineilman saralla niin me autamme! On tarve kompressorille, liittimille, lisävarusteille tai huolto-osille niin me autamme! Omaamme yli 20 vuoden kokemuksen paineilman saralta ja mielellämme autamme kompressorin valinnasta aina paineilmaverkoston viimeiseen käyttöpisteeseen asti suunnittelussa ja toteutuksessa. Mikäli tarvitsemasi osa ei löydy suoraan kaupan valikoimista niin voit kysyä tilausvalikoimaa yhteydenotto kaavakkeen kautta. Luonnollisesti voit hankkia kaikki paineilmaverkostoon tarvittavat osat suoraan meidän valikoimasta! 

Sosiaalinen media

Ota Kompressorikaupan Youtube-kanava seurantaan niin näet informatiivisia videoita paineilmaan liittyen. Voit myös ehdottaa informatiivisten videoiden kuvaus sisältöä yhteydenotto– sivun kautta! Käy myös tykkäämässä Kompressorikaupasta Facebookissa niin näet uusimmat uutiset ja tarjoukset sujuvasti.