Lypsyrobotin kompressori Atlas Copco SF4

3.600,00 sis. alv24%

Lypsyrobotin kompressori pitää nimensä mukaisesti paineet lypsyrobotissa. Öljyttömän Atlas Copco SF4 Scroll-kompressorin pumppuyksikkö/lohko SL-165E-JGB. Alkuperäisen pumppuyksikön valmistaja Anest Iwata.

Anest Iwata on tunnettu markkinoiden suurimpana öljyttömien Scroll kompressoreiden pumppuyksiköiden valmistajana. Kokemus yli 30 vuodelta paineilman parissa on tehnyt tästä Japanilaisesta valmistajasta tunnetun ja luotettavan brändin paineilman markkinoilla.

Nyt kompressorikauppa.fi:n valikoimassa tämä laadukas pumppuyksikkö. Kysy tarjous pumppuyksiköstä myös muun kokoisiin öljyttömiin scroll kompressoreihin.

Tekniset lisätiedot linkin alta.

Lypsyrobotin kompressori

  • Atlas Copco SF4-Scroll kompressorin pumppuyksikkö (alkuperäinen)
  • SL-165E-JGB Anest Iwata
  • Virtaus 416l/min
  • Max. 8bar
  • 3150RPM
  • 343mm x 356mm x 292mm
  • Valmistusmaa: Japani
  • Tekniset lisätiedot

Alkuperäiseltä valmistajalta Anest Iwatalta lypsyrobotin öljyttömään kompressoriin pumppuyksikkö / lohko. Kysy tarjous myös muun kokoisiin kompressoreihin.

Anest Iwata on kehittänyt yli 30 vuotta sitten ensimmäisen öljyttömän Scroll kompressorin ja on markkina johtaja öljyttömien kompressoreiden saralla. Nyt saatavilla kompressorikauppa.fi:n valikoimasta, siis alkuperäisosa Suomessa maitotilallisten käyttämään lypsyrobotin kompressoriin. Toimitusaika parhaimmillaan 1-3 arkipäivää tilauksesta, kysy päivän varastosaldo soittamalla 010 583 4521 tai tiedustele sähköpostilla info@kompressorikauppa.fi.

Scroll kompressorin kehittänyt Anest Iwata on markkinoiden edelläkävijä öljyttömien kompressoreiden sarjassa. Voimme siis puhua todella laadukkaasta ja kestävästä pumppuyksiköstä.  Anest-Iwata ja Atlas Copco aloittivat yhteistyön öljyttömien kompressoreiden parissa vuonna 1989. Atlas Copcon runkoihin Anest Iwata valmisti pumppuyksiköt vallaten markkina osuutta öljyttömissä kompressoreissa ja vaikka yhteistyö sellaisenaan on päättynyt 1999, Atlas Copcon öljyttömissä Scroll kompressoreissa käytetään edelleen Anest-Iwatan valmistamia pumppuyksiköitä.

Kompressorikauppa.fi suorittaa kompressoreiden monimerkki-huoltopalvelut koko Suomen alueella ja kauttamme saa huolto-osat kaikkiin ruuvikompressoreihin sekä öljyttömiin kompressoreihin. Meiltä myös paineilmaverkoston vuotokartoitukset sekä konsultointi paineilmajärjestelmän parantamiseksi. Energian hinnan noustessa pienikin paineilmavuoto tuo kompressorille lisää käyttötunteja ja huoltoväli lyhenee. Myös kompressorin oikean mallin (ruuvi-, mäntä-, scroll-, öljytön mäntäkompressori) sekä oikean koko luokan mitoittaminen on tärkeää. Liian pieni kompressori käy kokoajan, rasittaen kompressoria ja lisäten huoltotarvetta. Liian iso kompressori ei käy tarpeeksi ja esim. käynnistä syntyvä kondenssivesi alkaa aiheuttamaan ongelmia.

Tuotteidemme toimitusaika 1-3 työpäivää. Toimitusmaksut riippuvat tuotteen koosta ja toimitustavasta. Tuotteet toimitettaan pääsääntöisesti Postin kotiinkuljetuksella.

Tuotetunnus (SKU): SL-165E-JGB

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin