Kompressorikaupan yleiset maksu- ja toimitusehdot

Kompressorikaupan yleiset maksu- ja toimitusehdot 1.9.2020

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Enterpay Lasku yritykselle

Voit maksaa ostokset suoraan yrityksellesi osoitetulla tavallisella laskulla. Laskun maksuaika on 14 pv laskun päiväyksestä. Laskutuslisä on 5,00 euroa. Laskuttaja on Arvato Financial Systems ja maksuajan myöntää Enterpay Finance Oy.
Käyttöehdot https://www.enterpay.fi/ehdot-palvelu/

Maksupalveluntarjoaja

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
payform@bambora.com
09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)
Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Toimitustavat

Kun annat sähköpostiosoitteen tilauksen yhteydessä, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja lähetystunnuksen. Voit seurata lähetystä verkkosivuilla posti.fi/lahetystenseuranta.

Postit ja pakettiautomaatit -kartta: posti.fi/kartta
Katso postin lähetysten säilytysajat: Säilytysajat

Nouto Vantaan toimipisteeltä
Kompressorikauppa
Riihikuja 3
01720 Vantaa

Postipaketti

Hae paketti automaattista tai postista.
Toimitus ma–la klo 19 mennessä. Saat viestin, kun voit hakea paketin.
Voit seurata lähetyksen matkaa OmaPosti-sovelluksella. Toimitus
hiilineutraalina Posti Green -lähetyksenä.

Enimmäismitat:120 x 60 x 60 cm
Pakettiautomaattiin 59 x 36 x 60 cm
Suuri-lisäpalvelulla 180 x 80 x 60 cm 35 kg
Vähimmäismitat 15 x 15 x 1 cm, 100 g

Express-paketti perille

Pakettitoimitus päivällä ilman erillistä ilmoitusta
Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen ma–pe klo 16 mennessä
ilman erillistä ilmoitusta. Sopii erityisesti yritysvastaanottajille.

Express-paketti perille + aamuksi-lisäpalvelu

Postin pakettitoimitus aamuksi perille ilman erillistä ilmoitusta
Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen ma–pe aamulla klo 9
mennessä ilman erillistä ilmoitusta. Sopii erityisesti
yritysvastaanottajille.

Rahti + jakelu yksityishenkilölle

Suurien tuotteiden toimitus kotipihalle
Posti kuljettaa tilauksesi haluamaasi osoitteeseen työpäivän aikana
hiilineutraalina Posti Green -lähetyksenä. Toimitusaika sovitaan
soittamalla.

Toimitusaika

Tilaus toimitetaan normaalisti 1-3 työpäivässä. Huomioithan muutamien tuotteiden pidemmän toimitusajan, joka on ilmoitettu “Lisätiedot” osiossa tuotteen kohdalla.

Palautukset

Kompressorikaupan tuotteilla on yksityisasiakkaille 14 päivän vaihto ja palautusoikeus. Ennen palautusta, ota yhteys asiakaspalveluumme, 0105834521 tai info@kompressorikauppa.fi

Palautusosoite:
Kompressorikauppa
Riihikuja 3
01720 Vantaa

  • Tuotteen tulee olla käyttämätön ja vahingoittumaton
  • Pakkauksen tulee olla myyntikelpoinen. Vahingoittuneita ei vaihdeta
  • Huomioithan että jos tilaat lähetyksen pakettiautomaattiin ja et nouda lähetystä niin se ei ole asiakaspalautus vaan perimme mahdolliset postituskulut

 

Takuu

Tuotteiden takuu asioissa ole aina yhteydessä ensin asiakaspalveluun ohjeiden saamiseksi: 0105834521 tai info@kompressorikauppa.fi

Paineilmakompressorit, kuivaimet yms. kokonsa puolesta lähetettävissä olevat tuotteet takuuhuollon piirissä tulee toimittaa Vantaan toimispisteeseemme Riihikuja 3, 01760 Vantaa.

Isoimmille tuotteille kuten ruuvikompressoreille tulemme tekemään takuuhuollon paikanpäälle.

 

Reklamaatiot

Mikäli tuote on virheellinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun: 0105834521 tai info@kompressorikauppa.fi. Tuote voidaan vaihtaa tai maksusuoritus palauttaa.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee teitä kaikissa verkkokauppaan liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelultamme saatte myös tietoa tuotteistamme, varaosista ja tuotteiden huollosta. Ota yhteys asiakaspalveluumme 0105834521 tai info@kompressorikauppa.fi